SM 2023

Hej bangolfvänner och välkomna till Bangolf SM 2023, 30 juni - 2 juli!
INFO FÖR BESÖKARE
Vill du komma och titta på tävlingen eller se resultat, finns mer info under denna länk.

INFO FÖR SPELARE

2023-06-28

TYDLIGGÖRANDE AV TIDER
Träning kan ske även efter kl 20:00, även om det står annat i inbjudan. 
Fredag startar tävlingen kl 09:00.
Lördag startar tävlin kl. 08:00. TV-sändning mellan kl 14:00-16:00
Prisutdelning kl 19:00 på Skeppsbron.
Söndag är TV-sändningstiden från kl.17:15. Strt
Prisutdelning efter matchspelet sker på anläggningen.

 

2023-06-26

Vi från Umeå BGK ber att få hälsa dig välkommen till Umeå och SM. Vi vill med detta utskick informera lite inför SM-helgen, kanske inte så mycket om tävlingarna, utan mer kring praktiska saker i samband med tävlingarna.

SM-veckan
Bangolfen avslutar SM-veckan i Umeå och är ni intresserade av kringarrangemang och att ta del av andra sporter rekommenderar vi www.smveckan.se. Det finns även app för SM-veckan som du laddar ner till din mobil. Vi slår också ett slag för SM-festen med artistuppträdanden, restauranger och aktiviteter på Skeppsbron i centrala Umeå. Vi kommer att hålla prisutdelningen efter slagspelet där på lördag kväll.
Så kika in på webben eller ladda ner appen så¨hittar ni mycket information

Hedlundaparken
Vi har två anläggningar, en filt och en EB, i talldungen i Hedlundaparken. Vi kommer som bekantatt tävla på EBn. medan filten kommer vara öppen för allmänheten. På anläggningen kommer det att finnas tält för er spelare, samt sekretariat och speakerbås. Det kommer även att sättas upp en läktare för publiken samt toalettvagnar.

Hitta hit & parkering
Vår anläggning ligger relativt centralt i Umeå och du hittar den enklast genom att knappa in Signalvägen 1 på GPS:en.  Åker du kollektivt går det bussar från Vasaplan: Linje 1 är skyltad Umedalen eller linje 7 är skyltad Rödäng). Hållplats Dragonskolan är närmaste hållplats.
Det finns möjligt att parkera på Noliaområdet under hela veckan. Fredag-söndag har vi tillgång till parkeringsmöjligheter på Hedlundaskolan grusplan i direkt anslutning till anläggningen. Se karta.

Mat & dryck
Vår kiosk kommer att vara öppen för allmänheten, men som spelare kommer du att ha en möjlighet att handla från verandan och personalingången. Kiosken erbjuder glass, godis och fika samt enkel matservering i form av exempelvis toast och pannkakor. 
Vi bjuder vi tävlingsdeltagarna på något att äta till lunch under tävlingsdagarna. Dessutom kommer det att finnas kaffe och frukt i anslutning till kiosken. Vi kommer även att ha tillgång till Hedlundaskolans matsal (lör-sön) och där finns det även möjlighet att värma medhavd mat.
Eventuell specialkost meddelas på mail till hakan.rodling@gmail.com

Facebook
Vi har gjort en grupp på Facebook som är döpt till Bangolf-SM 2023 Umeå. Tanken med gruppen är att informera och att man  kan ställa frågor som kan vara för alla att få svar på. Så in på FB och ansök om att få gå med! 

Övrigt
För eventuella frågor kan ni vända er till hakan.rodling@gmail.com eller 070-5504543

Ubgkkarta 

2023-06-25
Minimara på EB söndag 25 juni
Nu klart att vi kör en minimara med 6 varv på EB. Starttid kl. 14. För att vi ska få koll på ungefär hur många som kommer, vill vi gärna att ni anmäler er preliminärt via Facebook, "Bangolfare i Sverige" alternativt för Umeås medlemmar på den interna FB-sidan.  Definitiv anmälan på plats senast kl 12.00 på speldagen, på uppsatt lista. Anmälningsavgift 100 kr, kommer att ska swichas på plats. Ungdom avgiftsfritt. Alla anmälningsavgifter delas ut i priser.

2023-06-06

Nu är EB-banorna spelbara. Om ni planerar att besöka Umeå innan de officiella träningsdagarna och tävlingarna, så kolla gärna innan, om anläggningen är bokad för grupper, då vi har en del sådana. Lättast att skicka ett SMS till Carina Lindström på 070-643 9977, för besked. Annars är vårt mål att ha anläggningen stängd för allmänheten, till efter SM. Den 16 juni är sista dag för att anmäla er. För individuellt på HCP online och för 3-manna lag till tavling@ubgk.se, Inbetalning sker samtidigt. Läs mer i inbjudan.
EB-mara Vi funderar på att ha en mara under midsommarhelgen. Vi återkommer med mer info.


Allmänt om SM och eventuella frågor?
Klubben har ett bra samarbete med Svenska Bangolfförbundet och Umeå kommun som arrangör för SM-veckan. Ta gärna ett besök på www.smveckan.se
Slagspel fredag 30 juni och lördag 1 juli. Matchspel söndag 2 juli. TV-sändningar lördag och söndag. Vi kommer att uppdatera här på hemsidan med information av praktisk karaktär under tiden fram till tävlingarna, men har ni frågor redan idag är ni välkomna att höra av er till Håkan Rodling som är klubbens projektledare för SM ( se nedan) 
Välkomna till Umeå!
Håkan Rodling


  • Skribent: Carina Lindström
  • Uppdaterad: 2023-06-30