• Av Johan Eklund

Rapport från årsmötet

Vi välkomnar Håkan Rodling in i styrelsen, som suppleant. I övrigt blev det lite omkastningar i roller, men Lars Björk fortsätter som vår ordförande. För alla punkter nedan, finns mer info under KLUBBEN.

Efter årsmötet berättade Håkan Rodling om SM-veckan, där bangolfen ingår som en del och spelas 30 juni - 2 juli. Nu klart att två dagar kommer att TV-sändas. Vi hoppas på en publikfest och att vi i klubben kan hjälpas åt.

Sen presenterade vår ordförande våra tankegångar om utveckling av verksamheten i klubben. Vi har blivit med 18 inomhusbanor, så nu jobbar vi stenhårt med att få till stånd en 18-håls anläggning inomhus, där vi kan erbjuda spel för både allmänhet och medlemmar. Att det finns 8 tävlingsgodkända inomhusbanor från Uppsala och söderöver, men ingen i norr, hoppas vi kunna råda bot på i framtiden. Vi jobbar också för att möjliggöra utveckling av fler spelunderlag i Hedlundadungen.

Vår organisation presenterades av Carina. Vi har 5 kommitteer/verksamhetsområden (Sport, Anläggning, Ungdom, Media/kommunikation och Arrangemang).Är du intresserad av att vara med. Mejla styrelse@ubgk.se eller snacka med någon i styrelsen. Mer om vad de olika kommitterna gör, ser du under styrelse och kommittéer

Carina berättade också att distriktet startat en Damkommitté, med fokus på “lära - känna”. Ett läger är inplanerat i Sundsvall den 10-11 augusti.

Tillbaka till föregående sida