Ungdomsträning

Veckoträning/bangolfaktivitet, måndagar maj-aug

Intresserad?
Ring, mejla eller SMS:a till Carina med namn och ålder, så kontaktar hon er. Vi tar emot i mån av plats. Du kan börja när som helst under säsongen, men vi vill gärna att Du meddelat att du vill komma i förväg, så vi kan ta hand om dig på bästa sätt och  som sagt, vi vill vara säkra på att det finns plats för dig. 

Prova på?
Du har möjlighet att prova på tre tillfällen. Kontaktuppgifter hittar Du nedan. Då detta är en familjesport, så ser vi gärna att föräldrar är med och lär, samtidigt.

Kostnad?
Pris: 300 kr (ger gratis spel och träning helas säsongen, samt andra förmåner)

När och hur?
På måndagar är det för alla mellan 8-16 år. Vi samlas på altanen senast 17.45 och håller normalt på till 19.15 . Efter den tiden brukar de äldre fortsätta till 20.45. Du får alltid ett SMS innan träning, som en påminnelse. Vi startar upp den i maj och slutar den i september. 

Utrustning och klädsel?
Du får låna utrustning och den som vill, får hjälp att köpa egen. Kläder efter väder, sportkläder och främst sportskor är viktigt. Smidig klädsel gäller och vi rekommenderar mjukis byxor, framför jeans. Mer om detta på plats.

Föräldrar?
Vi ser gärna att föräldrar eller annan vuxen är med och tränar med sina barn, till en början, så man får insyn i sporten och att ungdomarna känner sig trygga.  Ibland går man med i gruppen och ibland tränar vi vuxna tillsammans. På så sätt lär vi känna varandra och ni får en liten störres insyn i bangolfen, som verkligen är en generationssport.  Vi kallar till föräldramöte och har alltid en avslutsaktivitet, där med släkt och vänner bjuds in.

Inställd träning?
Vi har som mål att aldrig ställa in en träning, oavsett väder och att alltid skicka ett SMS, innan träning. Vi har inte ställt in på många år.

Vilka möter du på plats? 
Vår bangolfinstruktör Jacob Lindström, som är anställd av Svenska Bangolfförbundet, har till sin hjälp Felicia Vikström, Alva Öhman, Ture Rodling och Carina Lindström.

Carina Lindström är ungdomssamordnare och kontaktas enklast på 070-643 9977 eller via mejl till  ungdom@ubgk.se 

 


  • Skribent: Carina Lindström
  • Uppdaterad: 2023-05-29