Bangolfskoj

Bangolfskoj  
Bangolfskoj - för Dig som ska börja åk 2 tom åk 7.
Du får prova på Bangolf under roliga former med våra ungdomsledare. Det blir mycket lek och spring samtidigt som du lär dig mer om sporten. För yngre vi vill att någon vuxen som har ansvar för dig finns på plats och vi bjuder självklart de vuxna på kaffe när ni stannar kvar på banan.  (Är du äldre  - se Ungdomsträning)

Anmäl med mejl till ungdom@ubgk.se Lämna ditt namn och ålder eller årskurs du börjar, samt namn och mobilnummer till föräldrer. Du kommer att få ett SMS på måndagar, där du svarar om du dyker upp. Carina Lindsytröm och Malin Vikström möter upp på plats tillsammans med fler ledare. Frågor? Mejla, så ringer Carina upp. 

Måndagar kl 17-18 med drop in från 16.45 från den 10 juni tom 20 augusti. Vi håller till på vår fina anläggning som ligger  i Hedlundadungen. Kommer du med bil parkerar ni enklast på Nolias inre parkering. Du får låna utrustning. Välj kläder efter väder, främst sportskor är viktigt. 

Vid första tillfället vi vill att en vuxen är med. Vi vill att de fyller i uppgifter om dig, som vi behöver för vår rapportering och för att kunna möta dig på bästa sätt. Vi bjuder de på en kopp kaffe och ser gärna att de är med, då vi inte känner barnen till en början. 

Trivs du hos oss och vill fortsätta efter tre tillfällen så är det läge teckna medlemskap vilket ger obegränsat spel hela säsongen. Kostnad för ungdom är 300 kr och som förälder har du 150 kr rabatt på vårt medlemskap, så kan ni spela spela tillsammans hela sommaren. 
När och om du känner dig mogen finns möjlighet att  fortsätta med att tävla, men det är inget vi fokuserar på.  Viktigast är att du trivs hos oss. Och som sagt, när du kommit längre i din utveckling, kan du fortsätta till vår ungdomsträningsgrupp. Läs mer mer under Ungdomsträning.

Välkommen till oss - hoppas vi kommer ha kul tillsammans.
416600389_10162256320224610_4491687095116343830_n


  • Skribent: Carina Lindström
  • Uppdaterad: 2024-06-06